TERMENI SI CONDITII

Site-ul Koala Kids (koalakids.ro) este administrat de ASOCIATIA KOALA KIDS cu sediul în Brașov, str. Bronzului, nr. 44, CUI: 36644916.

Utilizarea site-ului – navigarea si cumpararea produselor – constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enumerate in prezentul document.

Ne rezervam dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a site-ului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa verificati cu atentie specificatiile produsului prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Koala Kids (koalakids.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor pentru contractele la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca doreste sa renunte la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau erori de operare) iar in acest caz comanda nu poate fi expediata.

Atentie: fotografiile au caracter informativ si pot exista diferente de culoare, marime sau forma si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda
Pentru a putea accesa si utiliza anumite sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta acceptati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si in consecinta, va sfatuim sa va asigurati de securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Koala Kids (koalakids.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil
Prin folosirea site-ului Koala Kids (koalakids.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Koala Kids (koalakids.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului
Ne rezervam dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Koala Kids (koalakids.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@koalakids.ro