Intrebari frecvente

Când copilul tău vine pentru prima data la creșă sau la grădiniță, știm că ai o mulțime de întrebări. De aceea, dorim să ne asigurăm că tu și copilul tău vă veți simți ca acasă aici, la Centrul Educațional Koala Kids.

Unul dintre cele mai utile lucruri pe care le poți face este să vă familiarizați cu Centrul nostru, făcând o vizită sau participând la unul dintre evenimentele noastre. Vei putea deasemenea să te întâlnești și să discuți cu membrii personalului și să faceți un tur al școlii.

Da, avem un spațiu special amenajat în curte, pentru sezonul cald. Mai mult decât atât, în toate sălile de curs există dotări specifice.

 

Elevii Centrului Educațional Koala Kids au propriul loc de joacă în curtea interioară. Accesul se poate face doar pe poarta principală care este blocată de obicei, astfel că accesul persoanelor străine din exterior, este exclus.

 

Toate listele vor fi postate în după-amiaza înainte de începerea școlii în septembrie, pe website-ul nostru, dar și în locația de pe Str. Bronzului, nr. 44, din Tractoru.

 

Programul nostru este de luni până vineri, între 7.00 și 17.30, astfel:

Grupa BABY: 7:00-17:30

Grupa GRADINIȚĂ: 7:00-17:30

Grupa AFTER-SCHOOL: 12:00–17:30

 

Grupa BABY: 1.000 lei /luna (masa inclusa)

Grupa GRADINIȚĂ: 1.000 lei /luna (masa inclusa)

Grupa AFTER-SCHOOL: 800 lei /luna (masa inclusa)

În toate taxele de școlarizare este inclusă limba engleză.

NU sunt incluse în taxa școlară: activitățile opționale și valoarea rechizitelor anuale.

 

Desigur. Asigurăm mesele principale, dar și gustările din timpul zilei. Mâncarea este gătita în bucătăria proprie, ținând cont de recomandările nutriționale optime pentru cei mici.
Micul dejun este servit în sala de mese de la parter în fiecare dimineață începând cu ora 9:00. Copiii pot aduce o gustare sănătoasă pentru a mânca în timpul dimineții, în jurul orei 10:30.
Prânzul se va servi la ora 12:00 (grupele de Grădiniță), respectiv la 12:30  (grupele de After-School).
Gustarea și desertul vor fi servite la ora 15:00.

Informații suplimentare sunt disponibile pe pagina noastră MENIURI.

 

Avem un program after-school în Centrul Educațional Koala Kids. Programul este conceput pentru a completa ziua de școală și include suport pentru realizarea temelor, programe de recreere și dezvoltare personală structurată. Programul After-School: 12:00 – 17:30, de luni până vineri.

 

Noi iubim părinții voluntari aici, la Koala Kids! Toate clasele noastre primesc voluntari și există multe modalități prin care atât cei care lucrează, cât și cei care stau acasă, pot fi implicați. Te rugăm să iei legătura cu aducatoarea copilului tău pentru a afla cum poți ajuta. Avem o comunitate minunată și toți părinții sunt bineveniți să se înscrie. Colectivul Koala Kids este mereu activ și entuziast și există multe alte modalități de a te implica în evenimentele noastre anuale.

 

Ai altă nelămurire?

Dacă aveți alte întrebări, vă rugăm să ne vizitați sau să ne contactați la tel: +40 775 370 268